Gemarineerde tomatensalade met mini-buffelmozzarella

Ook tomaten houden ervan gemarineerd te worden! Lekker in een salade met mini-buffelmozzarella.

290 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 30 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Wrijf met het snijvlak van de knoflook de binnenkant van de saladeschaal in. Halveer de tomatenmix en snijd de tastytom-trostomaten in plakken. Doe in de schaal. Voeg het zout, de suiker, rodewijnazijn en de helft van de olijfolie toe en schep alles voorzichtig door elkaar.

  2. Laat 30 min. staan. Scheur de blaadjes van het basilicum grof. Verdeel de mozzarellabolletjes samen met het basilicum over de salade. Bestrooi met zwarte peper en besprenkel met de rest van de olie.

  • combinatietipLekker met volkorenbrood. Het recept is dan niet meer glutenvrij.
  • variatietipSnijd gemarineerde tomaten ook eens in blokjes en schep door de gekookte spaghetti. Parmezaanse kaas en fijngesneden basilicum erbij...lekkerder bestaat niet.

Gemarineerde tomatensalade met mini-buffelmozzarella

Ook tomaten houden ervan gemarineerd te worden! Lekker in een salade met mini-buffelmozzarella.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig