Mihoen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Avocadoblokjes omscheppen met 2 el limoensap. Peperreepjes, sesamolie, sherry en sojasaus tegen de kook aan brengen. Van vuur af knoflook, limoenrasp en rest van limoensap erdoor roeren. Mihoen in vergiet laten uitlekken en overdoen in kom. Avocado en warme dressing erdoor scheppen. Munt en noten erover strooien. Direct serveren.
Australische salade met avocado
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010188_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
340 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mihoen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Avocadoblokjes omscheppen met 2 el limoensap. Peperreepjes, sesamolie, sherry en sojasaus tegen de kook aan brengen. Van vuur af knoflook, limoenrasp en rest van limoensap erdoor roeren. Mihoen in vergiet laten uitlekken en overdoen in kom. Avocado en warme dressing erdoor scheppen. Munt en noten erover strooien. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
125 g mihoen
1 rijpe avocado
1 limoen
½ rode peper
3 el sesamolie
1 el cream sherry
2 el lichte sojasaus
1 teentje knoflook
15 g verse munt
50 g macadamianoten