Bereid de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Roer de pesto door de roomkaas en besmeer de bagelhelften ermee.
Schil de avocado, snijd overlang doormidden. Verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes en besprenkel met het citroensap. Beleg de onderste bagelhelften met de avocado en verdeel de spinazie erover. Bestrooi met peper en zout en dek af met de bovenste bagelhelften.
- algemeenDe bagel smaakt lekker bij een pot groene thee, verdeeld over 4 grote glazen en met in elk glas 2 takjes munt. Zoet eventueel met 1 el oranjebloesemhoning.
- algemeenSpinazie over? Maak een lekkere salade met croutons, geroosterde pijnboompitten en een yoghurtdressing met bieslook.
Groene bagel
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005724_220x162_JPG.jpg)
4 personen
270 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Roer de pesto door de roomkaas en besmeer de bagelhelften ermee.
Schil de avocado, snijd overlang doormidden. Verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes en besprenkel met het citroensap. Beleg de onderste bagelhelften met de avocado en verdeel de spinazie erover. Bestrooi met peper en zout en dek af met de bovenste bagelhelften.
algemeen:De bagel smaakt lekker bij een pot groene thee, verdeeld over 4 grote glazen en met in elk glas 2 takjes munt. Zoet eventueel met 1 el oranjebloesemhoning.
algemeen:Spinazie over? Maak een lekkere salade met croutons, geroosterde pijnboompitten en een yoghurtdressing met bieslook.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 bagels
2 el groene pesto
2 el roomkaas
1 avocado
1 el citroensap
2 handjes verse spinazie