Geroosterde zalm op aardappelsalade

615 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de aardappelschijfjes in ca. 15 minuten gaar. Snijd de venkel in smalle ringen en kook ze 1 minuut mee met de aardappelen. Roer een dressing van de mayonaise, 2 eetlepels citroensap, 75 ml water en zout en peper naar smaak. Giet de aardappelen en de venkel af, schep ze om met de dressing en laat de aardappel-salade helemaal afkoelen.

  2. Dep de zalmfilets droog met keukenpapier. Bestrijk de zalm met 1-2 eetlepels citroensap en olijfolie, bestrooi ze met zout en peper en laat het ca. 5 minuten intrekken. Meng de komkommer en de veldsla door de aardappelsalade.

  3. Verhit een antiaanbakkoekenpan en bak hierin de zalmfilets aan beide kanten 3 minuten. Serveer de aardappelsalade erbij.

  • algemeenRoer eventueel wat geraspte citroenschil door de dressing, voor een frisse citroensmaak.

Geroosterde zalm op aardappelsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig