Leg 4 plakken ham op een bord. Schep 1 zakje rauwkost (150 g) om met 2 el verse honing-mosterd dressing (bakje 100 g) en schep deze op de ham. Verdeel er de parten van 1 gekookt ei over. Bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak.
- algemeenNeem het ei gekookt in de schil mee en pel en snijd het op uw werk, meng ook de dressing ter plekke door de rauwkost.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Rauwkostsalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005794_220x162_JPG.jpg)
1 personen
310 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Leg 4 plakken ham op een bord. Schep 1 zakje rauwkost (150 g) om met 2 el verse honing-mosterd dressing (bakje 100 g) en schep deze op de ham. Verdeel er de parten van 1 gekookt ei over. Bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak.
algemeen:Neem het ei gekookt in de schil mee en pel en snijd het op uw werk, meng ook de dressing ter plekke door de rauwkost.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
4 plakken ham
1 zakje rauwkost
2 eetlepels honing-mosterddressing
1 ei, gekookt