In lage schaal mangosap, kokosmelk, limoensap, kerriepoeder door elkaar kloppen en laurierblaadjes en peper toevoegen Vlees, kip of vis door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 nacht marineren. Vlees, kip of vis af en toe keren. Vlees, kip of vis laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
Marinade voor 500 g vis of 500 g vlees.
Kerriemarinade met kokosmelk en mango
5 min. bereiden / 1 uur wachten
6 ingrediënten
- algemeenGebruik de overgebleven marinade als sausje. Kook de marinade 2 minuten en voeg naar smaak zout toe. Lekker voor garnalen, witte vissoorten, kip en varkensvlees.
Kerriemarinade met kokosmelk en mango
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_045899_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
5 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
In lage schaal mangosap, kokosmelk, limoensap, kerriepoeder door elkaar kloppen en laurierblaadjes en peper toevoegen Vlees, kip of vis door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 nacht marineren. Vlees, kip of vis af en toe keren. Vlees, kip of vis laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
Marinade voor 500 g vis of 500 g vlees.
algemeen:Gebruik de overgebleven marinade als sausje. Kook de marinade 2 minuten en voeg naar smaak zout toe. Lekker voor garnalen, witte vissoorten, kip en varkensvlees.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 ml mango
200 ml kokosmelk
2 eetlepels limoensap
3 theelepels kerriepoeder
2 laurierblaadjes
1 rode peper