Kerriemarinade met kokosmelk en mango

5 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. In lage schaal mangosap, kokosmelk, limoensap, kerriepoeder door elkaar kloppen en laurierblaadjes en peper toevoegen Vlees, kip of vis door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 nacht marineren. Vlees, kip of vis af en toe keren. Vlees, kip of vis laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.

  2. Marinade voor 500 g vis of 500 g vlees.

  • algemeenGebruik de overgebleven marinade als sausje. Kook de marinade 2 minuten en voeg naar smaak zout toe. Lekker voor garnalen, witte vissoorten, kip en varkensvlees.

Gerelateerde recepten

Kerriemarinade met kokosmelk en mango

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig