Schil dun van limoen raspen en vrucht uitpersen. In kom tomatenpuree met limoenrasp, wodka en suiker losroeren. Zure room, Mexicaanse kruiden en naar smaak limoensap, tabasco en zout erdoor roeren. Saus in schaaltje scheppen en, afgedekt, tot gebruik in koelkast bewaren. Lekker bij o.a. gegrilde vis, garnalen, mosselen en tortilla's.
Pittige mexicaanse cocktaildip
Pittige mexicaanse cocktaildip
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_045899_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
95 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Schil dun van limoen raspen en vrucht uitpersen. In kom tomatenpuree met limoenrasp, wodka en suiker losroeren. Zure room, Mexicaanse kruiden en naar smaak limoensap, tabasco en zout erdoor roeren. Saus in schaaltje scheppen en, afgedekt, tot gebruik in koelkast bewaren. Lekker bij o.a. gegrilde vis, garnalen, mosselen en tortilla's.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ limoen
2 eetlepels tomatenpuree
2 eetlepels wodka
3 theelepels suiker
125 ml zure room
2 theelepels Mexicaanse
0 tabasco