Mexicaanse tortillapunten

717 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. In schaaltje zure room mengen met ui, peterselie en helft knoflook. Met zout en peper op smaak brengen. In grote koekenpan of wok olie verhitten, vegetarisch gehakt 3 min. bakken. Bevroren groenten en knoflook toevoegen en nog 7 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tortilla's in vieren knippen. Punten dik besmeren met smeerkaas. Groentemengsel op besmeerde tortilla scheppen. Telkens 4 punten op elkaar stapelen en voorzichtig naast elkaar in 2 grote koekenpannen leggen. Met deksel op pan op laag vuur ca. 5 min. verwarmen. Punten op 4 borden leggen en op elk een lepel knoflooksaus scheppen.

Mexicaanse tortillapunten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig