Mexicaanse rijstschotel

625 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en schuin in ringen snijden. Kidneybonen afgieten. Karbonades bestrooien met Mexicaanse kruiden. Rijst in ca. 8 minuten gaarkoken. In koekenpan olie verhitten. Karbonades dichtschroeien en in ca. 5 minuten per kant goudbruin en gaar bakken. Uit pan nemen en warm houden. Paprikablokjes in achtergebleven bakvet ca. 2 minuten zachtjes bakken. Kidneybonen en zure room erdoor scheppen en geheel nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Rijst afgieten en bosuitjes erdoor scheppen. Rijst en bonenmengsel over vier borden verdelen. Karbonades erop leggen. Lekker met tortillachips

Mexicaanse rijstschotel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig