Tortilla's met olie bestrijken. Tortilla in hamburgerklem leggen. Plakjes ossenworst, kaas en bosui over tortilla verdelen. Naar smaak chilipeper erboven malen. Andere tortilla erop leggen en licht aandrukken. Hamburgerklem sluiten.
Quesadilla aan beide kanten in ca. 4 min. lichtbruin grillen. Quesadilla op plank leggen en in 16 punten snijden.
- algemeenEen quesadillasis een dubbel gebakken tortilla. De basis voor de vulling is altijd kaas. Verder is bijna alles mogelijk.
Quesadilla met ossenworst
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_045899_220x162_JPG.jpg)
16 porties
60 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tortilla's met olie bestrijken. Tortilla in hamburgerklem leggen. Plakjes ossenworst, kaas en bosui over tortilla verdelen. Naar smaak chilipeper erboven malen. Andere tortilla erop leggen en licht aandrukken. Hamburgerklem sluiten.
Quesadilla aan beide kanten in ca. 4 min. lichtbruin grillen. Quesadilla op plank leggen en in 16 punten snijden.
algemeen:Een quesadillasis een dubbel gebakken tortilla. De basis voor de vulling is altijd kaas. Verder is bijna alles mogelijk.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
2 wraptortilla's
1 eetlepel olie
75 g ossenworst
50 g geraspte kaas
2 bosuitjes
0 chilipeper
Dit heb je nodig
barbecue
hamburgerklem