Sneetjes stokbrood in broodrooster of onder ovengrill goudbruin roosteren. In kommetje crème fraîche met mosterd mengen. Sneetjes brood besmeren met mosterdmengsel. Veldsla over broodjes verdelen en plakjes ossenworst erop leggen, garneren met uitjes. Peper erover malen en serveren.
- algemeenIn plaats van zilveruitjes is een beetje olijventapenade op de worst ook heel lekker. Probeer ook eens: een tosti kaas-ossenworst, of rulgebakken ossenworst door de pasta.
Amsterdamse crostini met ossenworst
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003398_220x162_JPG.jpg)
12 personen
105 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Sneetjes stokbrood in broodrooster of onder ovengrill goudbruin roosteren. In kommetje crème fraîche met mosterd mengen. Sneetjes brood besmeren met mosterdmengsel. Veldsla over broodjes verdelen en plakjes ossenworst erop leggen, garneren met uitjes. Peper erover malen en serveren.
algemeen:In plaats van zilveruitjes is een beetje olijventapenade op de worst ook heel lekker. Probeer ook eens: een tosti kaas-ossenworst, of rulgebakken ossenworst door de pasta.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 personen)
12 sneetjes meergranen stokbrood
2 eetlepels crème fraîche
2 theelepels mosterd
½ zakje veldsla
1 ossenworst
12 Amsterdamse uien
0 versgemalen zwarte peper