Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sneetjes stokbrood op bakplaat leggen. Op elk sneetje 1 ansjovisfilet en plakje kaas leggen. Ringetjes chilipeper erover verdelen. Bakplaat ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 3 minuten laten smelten. Crostini uit oven garneren met blaadjes basilicum. Warm serveren.
- algemeenAndere kaas: Vervang de port salut door dezelfde hoeveelheid Kernhem of abdijkaas.
Crostini met ansjovisfilet en port salut
8 personen
105 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sneetjes stokbrood op bakplaat leggen. Op elk sneetje 1 ansjovisfilet en plakje kaas leggen. Ringetjes chilipeper erover verdelen. Bakplaat ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 3 minuten laten smelten. Crostini uit oven garneren met blaadjes basilicum. Warm serveren.
algemeen:Andere kaas: Vervang de port salut door dezelfde hoeveelheid Kernhem of abdijkaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
8 sneetjes stokbrood
8 ansjovisfilets
175 g port salut
1 rode peper
8 blaadjes verse basilicum