Minispiesjes met Mexicaanse garnalen

40 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren.

  2. Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips.

  • algemeenIn plaats van 1 portie avocado-hummusdip kunt u ook 1 bakje avocadodipsaus (AH Huistraiteur) gebruiken.

Gerelateerde recepten

Minispiesjes met Mexicaanse garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig