In pannetje alle ingrediënten aan de kook brengen. Marinade in lage schaal schenken en laten afkoelen. 500 g vlees of wild door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 12 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees of wild af en toe keren. Vlees laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild
10 min. bereiden / 12 uur wachten
7 ingrediënten
- algemeenLekker voor biefstuk, entrecote, eendenborst en wild. Hoe langer het vlees marineert, hoe lekkerder het wordt.
Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild
bijgerecht
4 personen
10 min. bereiden
12 uur wachten
Aan de slag
In pannetje alle ingrediënten aan de kook brengen. Marinade in lage schaal schenken en laten afkoelen. 500 g vlees of wild door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 12 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees of wild af en toe keren. Vlees laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
algemeen:Lekker voor biefstuk, entrecote, eendenborst en wild. Hoe langer het vlees marineert, hoe lekkerder het wordt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
100 ml rode wijn
2 eetlepels rode port
1 eetlepel rode-wijnazijn
1 theelepel suiker
1 laurierblaadje
2 theelepels gedroogde tijm
2 teentjes knoflook