Fruitpannenkoekjes

205 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng met een mixer of garde de pannenkoekmix, melk en ei. Verhit telkens een 1/2 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep er 1 soepopscheplepel beslag in. Keer de pannenkoek als het beslag gestold en de onderkant goudbruin is. Controleer dit door de pan heen en weer te schudden. Keer de pannenkoek met een spatel en bak nog 1 min. Bak zo nog 3 pannenkoeken.

  2. Smeer op elke pannenkoek 1 el jam. Leg het fruit in een smalle reep op een helft van de pannenkoek. Rol de pannenkoek zo strak mogelijk op en snijd hem schuin doormidden.

  • algemeenU kunt de pannenkoeken de avond van tevoren klaarmaken en ze gewikkeld in vershoudfolie in de koelkast bewaren. Eet de pannenkoeken de volgende dag koud op. Gebruik de rest van de mango voor een smoothie.
  • Pannenkoeken bakken

    Instructievideo - 02:02 min.

Fruitpannenkoekjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig