Snijd de appels in vier parten, verwijder het klokhuis en snijd de parten in dunne plakjes. Bestrooi met de kaneel en de suiker. Verhit 10 g boter elk gourmetpannetje en bak de appel in 8 min. goudbruin. Serveer met een bol speculaasijs.
Warme kaneelappeltjes met speculaasijs
nagerecht
4 personen
200 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de appels in vier parten, verwijder het klokhuis en snijd de parten in dunne plakjes. Bestrooi met de kaneel en de suiker. Verhit 10 g boter elk gourmetpannetje en bak de appel in 8 min. goudbruin. Serveer met een bol speculaasijs.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 friszoete en stevige appels
1 tl kaneel
1 el suiker
40 g boter
4 bollen speculaasijs
Dit heb je nodig
gourmetstel