Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de kip-satéschnitzels met 1 el olie volgens deaanwijzingen op de verpakking.
Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de uien 3 min. Schep de wokgroente erbij en roerbak 5 min. Voeg de komkommerreepjes en de kokosmelk toe en meng door elkaar. Breng het gerecht al roerend aan de kook en breng op smaak met peper en zout.
Serveer de kip-satéschnitzels met de oosterse roerbak en de rijst.
- algemeenVoeg voor wat meer pit 1/2-1 tl sambal toe aan de oosterse roerbak.
Kip-satéschnitzel met peultjes-roerbak
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014437_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
720 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de kip-satéschnitzels met 1 el olie volgens deaanwijzingen op de verpakking.
Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de uien 3 min. Schep de wokgroente erbij en roerbak 5 min. Voeg de komkommerreepjes en de kokosmelk toe en meng door elkaar. Breng het gerecht al roerend aan de kook en breng op smaak met peper en zout.
Serveer de kip-satéschnitzels met de oosterse roerbak en de rijst.
algemeen:Voeg voor wat meer pit 1/2-1 tl sambal toe aan de oosterse roerbak.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g pandanrijst
2 schaaltjes kip
3 el olie
2 uien
1 zak Oosterse wokgroente
½ komkommer
1 pakje kokosmelk