Besmeer de sneetjes brood dun met de boter. Leg 4 sneetjes met de beboterde kant op een snijplank. Bestrooi met de geitenkaas. Bedek met in plakken gesneden tomaten en bestrooi met nog wat gemalen kaas. Leg de andere 4 sneetjes er bovenop met de beboterde kant boven. Gril de boterhammen op de braai/barbecue in ca. 4 min. goudbruin. Keer voorzichtig halverwege.
Roosterbrood
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006471_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Besmeer de sneetjes brood dun met de boter. Leg 4 sneetjes met de beboterde kant op een snijplank. Bestrooi met de geitenkaas. Bedek met in plakken gesneden tomaten en bestrooi met nog wat gemalen kaas. Leg de andere 4 sneetjes er bovenop met de beboterde kant boven. Gril de boterhammen op de braai/barbecue in ca. 4 min. goudbruin. Keer voorzichtig halverwege.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
8 sneetjes witbrood
0 roomboter
0 geitenkaas
2 tomaten