Afrikaanse braaiworst

315 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui op middelhoog vuur in 5 min. lichtbruin. Voeg de chili en de knoflook toe en bak nog 1 min. Voeg de azijn en de ketjap toe en laat 5 min. zacht koken.

  2. Laat het mengsel afkoelen en meng er de ketchup door. Snijd de zilveruitjes klein en roer ze samen met de peterselie door de saus. 3 Gril de worsten 10 min. op de braai. Serveer met de braaisaus.

  • algemeenU kunt de braaisaus maximaal 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • Worst grillen op de barbecue

    Instructievideo - 00:45 min.

Afrikaanse braaiworst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig