Hamburger met pittige mayonaise

320 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kneed de ui en tijm door de tartaartjes. Vorm er met natte handen 4 dunne hamburgers van.

  2. Schep de zilveruitjes, de augurk en de peen julienne in een kom en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout en 2 el vocht uit de pot augurken.

  3. Meng de sambal met de mayonaise. Bestrijk de burgers met de olie en gril ze ca. 3 min. op de braai. Keer halverwege. Snijd ondertussen de broodjes doormidden. Leg deze heel kort op de braai. Bedek met het zoetzuur, de burgers en de pittige mayonaise.

  • algemeenU kunt het hamburgergehakt en het zoetzuur enkele uren van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Hamburger met pittige mayonaise

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig