Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in de lengte in reepjes snijden. Bosuitjes in stukken van 5 cm snijden en vervolgens in lange reepjes. In koekenpan olie verhitten. Bosui ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Brood roosteren. Surimi en bosui aan soep toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Soep serveren met geroosterd brood.
Soep met bosui en surimi
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011726_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
300 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in de lengte in reepjes snijden. Bosuitjes in stukken van 5 cm snijden en vervolgens in lange reepjes. In koekenpan olie verhitten. Bosui ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Brood roosteren. Surimi en bosui aan soep toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Soep serveren met geroosterd brood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 zakjes lente ui-crème soep
1 schaaltje surimi naturel
6 bosuitjes
1 eetlepel zonnebloemolie
4 sneetjes casino witbrood