Hartige spinaziepannenkoeken

Hartige vulling van spinazie, kaas en pijnboompitten. Verrassend lekker!

705 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Snipper de knoflook.

  2. Verhit de olie in een wok. Bak de knoflook ca. 1/2 minuut. Voeg de spinazie toe en roerbak ca. 3. min. mee. Verkruimel de kaas boven de spinazie. Voeg de pijnboompitten en rozijnen toe en meng het geheel goed.

  3. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken en rol ze op.

  • combinatietipLekker met frisse salade.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Gerelateerde recepten

Hartige spinaziepannenkoeken

Hartige vulling van spinazie, kaas en pijnboompitten. Verrassend lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig