Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Snipper de knoflook.
Verhit de olie in een wok. Bak de knoflook ca. 1/2 minuut. Voeg de spinazie toe en roerbak ca. 3. min. mee. Verkruimel de kaas boven de spinazie. Voeg de pijnboompitten en rozijnen toe en meng het geheel goed.
Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken en rol ze op.
Hartige spinaziepannenkoeken
Hartige vulling van spinazie, kaas en pijnboompitten. Verrassend lekker!
- combinatietipLekker met frisse salade.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Hartige spinaziepannenkoeken
Hartige vulling van spinazie, kaas en pijnboompitten. Verrassend lekker!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_050001_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
705 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Snipper de knoflook.
Verhit de olie in een wok. Bak de knoflook ca. 1/2 minuut. Voeg de spinazie toe en roerbak ca. 3. min. mee. Verkruimel de kaas boven de spinazie. Voeg de pijnboompitten en rozijnen toe en meng het geheel goed.
Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken en rol ze op.
combinatietip:Lekker met frisse salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
8 pannenkoeken kant-en-klaar
65 g pijnboompitten
1 teen knoflook
2 el traditionele olijfolie
600 g verse bladspinazie
150 g Castello blue blauwaderkaas
50 g rozijnen
Dit heb je nodig
wok