Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta in 12 dunne plakken snijden. Ciabatta met olijfolie besprenkelen. Knoflook pellen en halveren. Met knoflook-helften over broodplakken wrijven. Brood in ca. 5 minuten goudbruin grillen. Paprikas laten uitlekken. Paprika's in reepjes snijden. Brood dik besmeren met tonijn. Paprika erover verdelen. Kappertjes als garnering erop leggen.
Tonijnbroodjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011556_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
240 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta in 12 dunne plakken snijden. Ciabatta met olijfolie besprenkelen. Knoflook pellen en halveren. Met knoflook-helften over broodplakken wrijven. Brood in ca. 5 minuten goudbruin grillen. Paprikas laten uitlekken. Paprika's in reepjes snijden. Brood dik besmeren met tonijn. Paprika erover verdelen. Kappertjes als garnering erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ ciabatta afbakbrood
3 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
2 geroosterde paprika's
1 bakje tonijn (naturel)
2 eetlepels kappertjes