Boor het klokhuis met een appelboor uit de appels. Snijd de appels in 1/2 cm dikke plakken. Leg op 4 borden dakpansgewijs een rijtje appelschijven.
Schep de Griekse yoghurt in een mooie toef op de appel.
Verwarm een koekenpan zonder vet en rooster hierin de noten goudgeel en krokant.
Strooi de noten en de granaatappelpitten over de yoghurt en lepel de honing erover. Serveer direct.
Appel met Griekse yoghurt en granaatappelpitten
- algemeenVervang de granaatappelpitten ook eens door stukjes sinaasappel of mandarijn.
- algemeenZonder noten is deze yoghurt ook heerlijk als fris ontbijtgerechtje.
Appel met Griekse yoghurt en granaatappelpitten
nagerecht
4 personen
355 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Boor het klokhuis met een appelboor uit de appels. Snijd de appels in 1/2 cm dikke plakken. Leg op 4 borden dakpansgewijs een rijtje appelschijven.
Schep de Griekse yoghurt in een mooie toef op de appel.
Verwarm een koekenpan zonder vet en rooster hierin de noten goudgeel en krokant.
Strooi de noten en de granaatappelpitten over de yoghurt en lepel de honing erover. Serveer direct.
algemeen:Vervang de granaatappelpitten ook eens door stukjes sinaasappel of mandarijn.
algemeen:Zonder noten is deze yoghurt ook heerlijk als fris ontbijtgerechtje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 Elstar appels
250 g Griekse yoghurt
4 el pecannoten
2 el granaatappelpitten
4 el acaciahoning
Dit heb je nodig
appelboor