Snijd de korsten van de sneetjes af en leg ze op vershoudfolie.
Snijd de bieslook fijn. Besmeer de sneetjes dun met de zuivelspread en beleg met de bieslook, zalmplakken en peper naar smaak.
Rol de folie met brood strak op tot worstjes. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
Verwijder de folie en snijd de rolletjes in drieën. Prik ze aan een vorkje of cocktailprikker.
Zalmrolletjes
Brood, zuivelspread, bieslook en zalm. Meer heb je niet nodig voor dit elegante hapje waar iedereen trek in heeft.
Zalmrolletjes
Brood, zuivelspread, bieslook en zalm. Meer heb je niet nodig voor dit elegante hapje waar iedereen trek in heeft.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_063120_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
18 porties
45 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Snijd de korsten van de sneetjes af en leg ze op vershoudfolie.
Snijd de bieslook fijn. Besmeer de sneetjes dun met de zuivelspread en beleg met de bieslook, zalmplakken en peper naar smaak.
Rol de folie met brood strak op tot worstjes. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
Verwijder de folie en snijd de rolletjes in drieën. Prik ze aan een vorkje of cocktailprikker.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 18 porties)
6 sneetjes wit casinobrood
3 el verse bieslook
75 g zuivelspread naturel light
6 plakjes gerookte sandwich zalmplakken
Dit heb je nodig
cocktailprikker