Doe in elk glas 1 tl schenkstroop en schenk er 30 ml vermout bij. Vul aan met de cava. Serveer direct, eventueel met een roerstaafje.
Golden cava
Chique bubbels met – verrassend! – stroop!
- bereidingstipExtra verfrissende mix? Maak zelf 'crushed ice'! Doe 10 ijsblokjes in een plastic zak en sla ze met een deegroller tot grof gruis, of doe ze in een blender. Doe voor de golden cava eerst de schenkstroop in het glas en dan het ijs. Schenk vervolgens de vermout erbij en vul bij met de cava.
Golden cava
Chique bubbels met – verrassend! – stroop!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_046725_220x162_JPG.jpg)
4 personen
140 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe in elk glas 1 tl schenkstroop en schenk er 30 ml vermout bij. Vul aan met de cava. Serveer direct, eventueel met een roerstaafje.
bereidingstip:Extra verfrissende mix? Maak zelf 'crushed ice'! Doe 10 ijsblokjes in een plastic zak en sla ze met een deegroller tot grof gruis, of doe ze in een blender. Doe voor de golden cava eerst de schenkstroop in het glas en dan het ijs. Schenk vervolgens de vermout erbij en vul bij met de cava.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 tl schenkstroop
120 ml vermout
500 ml cava
Dit heb je nodig
champagneglazen