Halveer de aardappelen en kook ze in water met zout 10 min. Giet af en laat 5 min. afkoelen.
Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak de aardappelen 6 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.
Voeg de maiskolfjes en het paprikapoeder toe en bak nog 4 min. Breng op smaak met peper en zout.
Aardappelen met maiskolfjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007090_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
240 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de aardappelen en kook ze in water met zout 10 min. Giet af en laat 5 min. afkoelen.
Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak de aardappelen 6 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.
Voeg de maiskolfjes en het paprikapoeder toe en bak nog 4 min. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak kookaardappelen
50 g boter
1 blik minimaiskolfjes
1 tl paprikapoeder