Snijd de bleekselderijstengels in plakjes en het groene blad fijn. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de kip 2 min. Voeg de bleekselderij en de paprika toe en bak 3 min. mee. Bestrooi met de cajunkruiden en bak nog 1 min. Voeg de tomatenblokjes toe en stoof de kip met de deksel op de pan in ca. 8 min. gaar.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak de aardappelpartjes in ca. 10 min. goudgeel en gaar. Bestrooi met het paprikapoeder en bak nog 1 min.
Verdeel de cajunkip over 4 diepe borden en serveer met de aardappelpartjes. Bestrooi met het selderijblad.
- algemeenEen mild en romig accent? Roer van het vuur af 3 el volle yoghurt (op kamertemperatuur) door de cajunkip.
Cajunkip met paprika
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007143_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
470 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bleekselderijstengels in plakjes en het groene blad fijn. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de kip 2 min. Voeg de bleekselderij en de paprika toe en bak 3 min. mee. Bestrooi met de cajunkruiden en bak nog 1 min. Voeg de tomatenblokjes toe en stoof de kip met de deksel op de pan in ca. 8 min. gaar.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak de aardappelpartjes in ca. 10 min. goudgeel en gaar. Bestrooi met het paprikapoeder en bak nog 1 min.
Verdeel de cajunkip over 4 diepe borden en serveer met de aardappelpartjes. Bestrooi met het selderijblad.
algemeen:Een mild en romig accent? Roer van het vuur af 3 el volle yoghurt (op kamertemperatuur) door de cajunkip.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g bleekselderij
4 el olijfolie
300 g kipfilet
1 rode paprika
1 el cajunkruiden
1 blik tomatenblokjes
2 zakken aardappelpartjes
2 tl paprikapoeder