Klop de eieren los met het water. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tomaat in plakken. Verhit de boter en bak de tomaatplakken 3 min. Neem uit de pan. Bak op laag vuur een omelet. Voeg de geraspte kaas en de tomaat toe. Vouw dubbel, verwarm 1 min. en snijd in 4 stukken.
Omelet bakken
Instructievideo - 04:14 min.
Omelet met tomaat en kaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007222_220x162_JPG.jpg)
4 personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los met het water. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tomaat in plakken. Verhit de boter en bak de tomaatplakken 3 min. Neem uit de pan. Bak op laag vuur een omelet. Voeg de geraspte kaas en de tomaat toe. Vouw dubbel, verwarm 1 min. en snijd in 4 stukken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 middelgrote eieren
2 el kraanwater
2 tomaten
25 g ongezouten roomboter
100 g geraspte Emmentaler kaas