Snijd 8 sneetjes van het brood (rest wordt niet gebruikt) en bestrijk ze met de mosterd. Beleg 4 sneetjes met elk 2 plakjes pekelvlees. Bestrooi met peper naar smaak. Verdeel de augurkplakjes over het pekelvlees. Dek af met de rest van het brood. Steek er desgewenst een tapasprikker in.
Meergranen boterham met pekelvlees & pickles
4 personen
260 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd 8 sneetjes van het brood (rest wordt niet gebruikt) en bestrijk ze met de mosterd. Beleg 4 sneetjes met elk 2 plakjes pekelvlees. Bestrooi met peper naar smaak. Verdeel de augurkplakjes over het pekelvlees. Dek af met de rest van het brood. Steek er desgewenst een tapasprikker in.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 meergranenbrood
4 el fijne mosterd
8 plakjes pekelvlees
8 middelgrote zoetzure augurken