Bietentzatziki

210 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de bietjes. Snijd ze in dunne plakken en de plakken in dunne reepjes (julienne). Laat uitlekken in een vergiet. Snipper de ui zo fijn mogelijk. Meng de bietjes met de ui, knoflook, yoghurt en olie tot tzatziki. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Snijd de peterselie fijn en schep 3/4 door de tzatziki. Bestrooi de tzatziki met de rest van de peterselie. Lekker met een broodje shoarma.

  • algemeenU kunt de tzatziki een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en laat een halfuur voor serveren op kamertemperatuur komen.
  • Julienne snijden

    Instructievideo - 00:42 min.

Bietentzatziki

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig