Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Maak een dressing van de olijfolie, honing en het citroenrasp en -sap. Breng op smaak met peper en zout en schep om met de sperziebonen. Bestrooi met de dille en serveer lauwwarm.
Sperziebonen met dille-citroendressing
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007246_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
145 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Maak een dressing van de olijfolie, honing en het citroenrasp en -sap. Breng op smaak met peper en zout en schep om met de sperziebonen. Bestrooi met de dille en serveer lauwwarm.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g sperziebonen
3 el olijfolie extra vierge
2 tl honing
1 citroen
1 tl gedroogde dille