Tomatensalade met broccoli

Kleurrijke salade van broccoli, tomaten, gele paprika en rode ui met een lekkere dressing en Pecorino Romanokaas.

190 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de broccoli in 4 min. in water met zout beetgaar. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet.

  2. Snijd de tomaten in vieren. Snijd de ui in dunne ringen en de paprika in repen en meng met de broccoli.

  3. Klop een dressing van de olie, azijn en honing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Besprenkel de salade met de dressing, schaaf de kaas er met een dunschiller boven. Serveer direct.

  • combinatietipLekker met gepofte aardappel en gegrilde kipfilet.
  • algemeenBalsamicoazijn smaakt ook lekker over aardbeien.
  • algemeenVoor een mildere smaak kunt u de Pecorino Romano vervangen door stukjes mozzarella.

Tomatensalade met broccoli

Kleurrijke salade van broccoli, tomaten, gele paprika en rode ui met een lekkere dressing en Pecorino Romanokaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig