Meng voor de dressing in een kannetje de olijfolie met knoflook-chilipeper, balsamicoazijn, zout en peper naar smaak.
Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
Kook de peultjes 5 min. in gezouten water beetgaar. Meng met de dressing, tomaten, olijven, basilicumreepjes en eierpartjes.
Lauwwarme salade van peultjes
voorgerecht
4 personen
190 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng voor de dressing in een kannetje de olijfolie met knoflook-chilipeper, balsamicoazijn, zout en peper naar smaak.
Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
Kook de peultjes 5 min. in gezouten water beetgaar. Meng met de dressing, tomaten, olijven, basilicumreepjes en eierpartjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 el olijfolie met
1 el balsamicoazijn
4 eieren
200 g peultjes
4 Tasty Tom tomaten
2 el zwarte olijven
3 el verse basilicum