Stokjesbrood gerookte zalm, ei en komkommer

175 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd in plakjes. Snijd schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk ze aan beide kanten met de olie. Verhit de grillpan en gril het brood 4 min. Keer halverwege. Halveer de komkommer in de lengte, schep met een theelepel de zaadlijsten eruit en schaaf er met de kaasschaaf lange linten van.

  2. Bestrijk het brood dun met de crème fraîche. Verdeel de komkommerlinten, de zalm en het ei erover. Schep er een beetje crème fraîche op, bestrooi met peper en garneer met een takje dille.

  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Stokjesbrood gerookte zalm, ei en komkommer

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig