Courgettesalade

250 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder het puntje en de steelaanzet van de sperziebonen. Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Giet af en doe in een schaal.

  2. Snijd ondertussen de courgettes in de lengte in 8 parten. Snijd elke part in 3 stukken. Voeg 3 el olie en de knoflook toe en meng door elkaar.

  3. Verhit de grillpan en gril de courgette met knoflook 3 min. Voeg toe aan de sperziebonen. Schep om met de rest van de olie, de munt en azijn. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Laat bij kamertemperatuur afgedekt 30 min. staan, zodat de smaken kunnen intrekken. Lekker met rijst en de vis met bieslook (zie recept elders op ah.nl/recepten).

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Courgettesalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig