Korstjes van geitenkaas snijden. Sneetjes brood aan één zijde met boter besmeren. Beboterde zijde van 1 boterham beleggen met 1 plak Bretonse ham, 1 plak geitenkaas, 1/2 eetlepel honing en 1/2 theelepel tijm. Boven op beleg 1 boterham met beboterde zijde naar onder erop leggen. Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen. Tosti's in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin bakken.
Geitenkaastosti met tijmhoning
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_000872_220x162_JPG.jpg)
4 personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Korstjes van geitenkaas snijden. Sneetjes brood aan één zijde met boter besmeren. Beboterde zijde van 1 boterham beleggen met 1 plak Bretonse ham, 1 plak geitenkaas, 1/2 eetlepel honing en 1/2 theelepel tijm. Boven op beleg 1 boterham met beboterde zijde naar onder erop leggen. Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen. Tosti's in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin bakken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
160 g geitenkaasje (Bettinne Blanc)
8 sneetjes muesli-notenbrood
40 g smeerboter of margarine
4 plakken Bretonse ham
2 eetlepels honing
1 theelepel gedroogde tijm