Schep de zuurkool om met de appelblokjes en walnoten. Maak een dressing van de olie, mosterd en suiker. Breng op smaak met peper en zout en schep door de salade. Lekker met rozijnen.
Zuurkoolsalade met appel en walnoten
- serveertipLekker met rozijnen.
Zuurkoolsalade met appel en walnoten
bijgerecht
4 personen
260 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schep de zuurkool om met de appelblokjes en walnoten. Maak een dressing van de olie, mosterd en suiker. Breng op smaak met peper en zout en schep door de salade. Lekker met rozijnen.
serveertip:Lekker met rozijnen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 Elstar appel
50 g ongebrande walnoten
500 g zuurkool
4 el olijfolie extra vierge
1 tl Franse mosterd
1 el kristalsuiker