Maal het brood in de keukenmachine tot kruim. Meng in een kom de krab met het broodkruim, het ei, de peterselie, mayonaise, sjalot, mosterd, sauce en tabasco. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Vorm met vochtige handen 12 balletjes en druk een beetje plat. Verhit de olie in een koekenpan en bak de crabcakes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met citroenpartjes.
- algemeenU kunt de crabcakes 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm ze 20 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Crabcakes
voorgerecht
6 personen
235 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Maal het brood in de keukenmachine tot kruim. Meng in een kom de krab met het broodkruim, het ei, de peterselie, mayonaise, sjalot, mosterd, sauce en tabasco. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Vorm met vochtige handen 12 balletjes en druk een beetje plat. Verhit de olie in een koekenpan en bak de crabcakes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met citroenpartjes.
algemeen:U kunt de crabcakes 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm ze 20 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
½ stokbrood
2 blikjes krab
1 ei
1 bakje platte peterselie
4 el mayonaise
1 sjalot
1 tl fijne mosterd
2 tl worcestershiresauce
6 druppels tabasco
100 ml zonnebloemolie
1 citroen
Dit heb je nodig
keukenmachine