Puree met rodekool en rozijnen

330 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.

  2. Verhit ondertussen de boter in een ruime pan en fruit de ui 4 min. Voeg de kool en rozijnen toe en laat 10 min. met de deksel op de pan op middelhoog vuur stoven. Schep de azijn erdoor.

  3. Giet de aardappelen af. Verhit de melk in een steelpan en voeg toe aan de aardappelen. Stamp met een pureestamper tot puree. Schep de kool erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met karbonades en tutti frutti.

  • algemeenVervang de azijn door 1 el appelstroop voor een volle, zoetere smaak.

Puree met rodekool en rozijnen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig