Couscous met shoarma en sperziebonen

Record! In tien minuten het eten klaar.

645 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Giet het kokende water op de couscous en laat ca. 5 min. staan. Snijd ondertussen de ui in ringen.

  2. Verhit in een wok 4 el olijfolie en bak op hoog vuur in ca. 2 min. het shoarmavlees al omscheppend bruin. Schep de ui en de sperziebonen erdoor en laat ca. 2 min. al omscheppend meebakken. Roer de chilisaus en het water erdoor en laat het geheel ca. 3 min. sudderen. Voeg ondertussen de rest van de olie toe aan de couscous.

  3. Verwarm de couscous in ca. 2 min. zachtjes en maak met een vork rul. Schep de couscous in diepe borden. Breng de shoarma op smaak met peper en evt. zout en serveer op de couscous.

Couscous met shoarma en sperziebonen

Record! In tien minuten het eten klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig