Verhit de olie in een ruime koekenpan. Doe de gnocchi erbij en bak ze in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
Bestrooi na 8 min. met de kaas en peper en zout naar smaak. Verdeel over 4 borden en schep de bosui erop.
Gnocchi met bosui
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007802_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
420 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een ruime koekenpan. Doe de gnocchi erbij en bak ze in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
Bestrooi na 8 min. met de kaas en peper en zout naar smaak. Verdeel over 4 borden en schep de bosui erop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 el olijfolie
1 pak gnocchi di patate
75 g Gruyère
1 zakje bosui