Salade van bietjes met koude knoflookaardappeltjes

415 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Giet de bietjes af en snijd in blokjes van 1.5 cm. Bestrooi met wat zout.

  2. Maak een dressing van 1 el van de kruidenolie uit de pot met kaasblokjes (per 1 persoon) en de azijn. Meng met de bietenblokjes en laat ca. 5 min. staan.

  3. Kook de aardappels in een laagje water in 5-8 min. gaar. Spoel af onder koud stromend water en dep droog met keukenpapier. Schep de knoflooksaus door de aardappels en meng goed. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Snijd de ui in flinterdunne ringen. Verdeel over de borden, leg de bietenblokjes erop en garneer met de kaasblokjes. Serveer met de aardappelsalade.

Salade van bietjes met koude knoflookaardappeltjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig