Snipper de uien. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en pers de knoflook erboven uit. Voeg de ui en paprika toe en bak ca. 4 min. zachtjes. Snijd ondertussen de rookworst in plakjes en laat de witte bonen uitlekken. Voeg de worst, witte bonen, seasoningmix, het water, de kidneybonen (met het vocht) en tomatenblokjes toe. Laat afgedekt ca. 12 min. sudderen.
Pittige bonenschotel
Lekker met stukjes runderrookworst.
- serveertipServeer met tortillachips en guacamole.
Pittige bonenschotel
Lekker met stukjes runderrookworst.
hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de uien. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en pers de knoflook erboven uit. Voeg de ui en paprika toe en bak ca. 4 min. zachtjes. Snijd ondertussen de rookworst in plakjes en laat de witte bonen uitlekken. Voeg de worst, witte bonen, seasoningmix, het water, de kidneybonen (met het vocht) en tomatenblokjes toe. Laat afgedekt ca. 12 min. sudderen.
serveertip:Serveer met tortillachips en guacamole.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 uien
1 rode paprika
1 teen knoflook
1 runderrookworst
350 g witte bonen in pot
1 zakje taco seasoningmix
150 ml kraanwater
850 g kidneybonen uit blik
400 g tomatenblokjes in blik