Salade met biet en chorizo

Deze maaltijd met pittige chorizo en de aardse smaak van gekookte biet staat in een kwartier op tafel.

630 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bieten in parten en besprenkel met de helft van de azijn. Snijd de chorizo in schuine plakken. Verhit de grillpan en gril de worst 3 min. Keer halverwege. Laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Klop een vinaigrette van de rest van de azijn, olie en mosterd. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Laat de kikkererwten uitlekken. Schep de bieten om met de spinazie, kikkererwten en chorizo. Verkruimel de kaas erover. Besprenkel met de vinaigrette.

  • bereidingstipLaat de geitenkaas tot gebruik in de koelkast staan: dan kun je hem makkelijker verkruimelen.
  • Vinaigrette maken

    Instructievideo - 00:34 min.

Salade met biet en chorizo

Deze maaltijd met pittige chorizo en de aardse smaak van gekookte biet staat in een kwartier op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig