Laat de kazen in 1 uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over de plank. Serveer met het kletzenbrood en de tomatenpasta. Lekker met druiven en walnoten.
Kaasplank pittige kazen
10 min. bereiden / 1 uur wachten
licht pittig
7 ingrediënten
- serveertipLekker met druiven en walnoten.
- algemeenWijntip: Warre's ruby port.
Kaasplank pittige kazen
4 personen
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Laat de kazen in 1 uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over de plank. Serveer met het kletzenbrood en de tomatenpasta. Lekker met druiven en walnoten.
serveertip:Lekker met druiven en walnoten.
algemeen:Wijntip: Warre's ruby port.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 Hollandse blauwaderkaas
1 Le petit camembert
1 Roquefort blauwaderkaas 52+
1 verse geitenkaas blanc
1 Wijnendaele pittige koemelkkaas
1 kletzenbrood
1 Spaanse zoete tomatenpasta