Dep de ribeyes droog. Meng de olie en de rozemarijn. Marineer hierin het vlees 30 min.
Snijd ondertussen de paprika's klein. Meng in een smalle kom met 4 el olie uit de pot van de paprika's, de knoflook en oregano. Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de tabasco toe. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Rooster de ribeyes: in 4 min. rosé, in 8 min. well done. Keer halverwege. Serveer met de paprikasaus.
- algemeenU kunt de marinade en het sausje ook gebruiken voor kipfilet. Halveer 4 kipfilets in de lengte. Marineer 30 min. en rooster 3 min. Keer halverwege.
Ribeye marineren
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_029583_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
485 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Dep de ribeyes droog. Meng de olie en de rozemarijn. Marineer hierin het vlees 30 min.
Snijd ondertussen de paprika's klein. Meng in een smalle kom met 4 el olie uit de pot van de paprika's, de knoflook en oregano. Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de tabasco toe. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Rooster de ribeyes: in 4 min. rosé, in 8 min. well done. Keer halverwege. Serveer met de paprikasaus.
algemeen:U kunt de marinade en het sausje ook gebruiken voor kipfilet. Halveer 4 kipfilets in de lengte. Marineer 30 min. en rooster 3 min. Keer halverwege.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 x 2 ribeye steaks
5 el olijfolie
4 takjes rozemarijn
½ potje geroosterde paprika
2 tenen knoflook
1 el gedroogde oregano
0 tl tabasco
Dit heb je nodig
staafmixer