Ribeye marineren

485 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Dep de ribeyes droog. Meng de olie en de rozemarijn. Marineer hierin het vlees 30 min.

  2. Snijd ondertussen de paprika's klein. Meng in een smalle kom met 4 el olie uit de pot van de paprika's, de knoflook en oregano. Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de tabasco toe. Bewaar afgedekt in de koelkast.

  3. Rooster de ribeyes: in 4 min. rosé, in 8 min. well done. Keer halverwege. Serveer met de paprikasaus.

  • algemeenU kunt de marinade en het sausje ook gebruiken voor kipfilet. Halveer 4 kipfilets in de lengte. Marineer 30 min. en rooster 3 min. Keer halverwege.

Gerelateerde recepten

Ribeye marineren

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig