Aziatische noedelsalade met biefstuk en sperziebonen

Spice it up!

530 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 10 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten. Kook de bonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Spoel koud onder stromend water. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel koud onder stromend water.

  2. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Pers de tenen knoflook. Rasp de gember en meng met de rode peper, sojasaus, olie en knoflook. Marineer de biefstuk 10 min. in de helft van het mengsel.

  3. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de biefstuk op middelhoog vuur 4 min. Keer halverwege. Verdeel de sperziebonen, noedels, de rest van het pepermengsel en de tomaten over 4 diepe borden. Leg de biefstuk erop.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

Aziatische noedelsalade met biefstuk en sperziebonen

Spice it up!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig