Spoel een schone theedoek onder de kraan en wring hem uit. Leg de theedoek in een zeef en zet deze op een kom of pan. Schenk er de yoghurt in. Dek af en laat 12 uur uitlekken in de koelkast. Snijd het vruchtvlees van de mango in blokjes van 2 cm. Meng met de honing en schep 3/4 van het fruit door de hangop. Garneer met de pistachenoten en de rest van de mango.
Mango snijden
Instructievideo - 01:02 min.
Hangop met honingmango
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008180_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
365 kcal
10 min. bereiden
12 uur wachten
Aan de slag
Spoel een schone theedoek onder de kraan en wring hem uit. Leg de theedoek in een zeef en zet deze op een kom of pan. Schenk er de yoghurt in. Dek af en laat 12 uur uitlekken in de koelkast. Snijd het vruchtvlees van de mango in blokjes van 2 cm. Meng met de honing en schep 3/4 van het fruit door de hangop. Garneer met de pistachenoten en de rest van de mango.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1½ l volle yoghurt
1 mango
3 el schenkhoning
2 el pistachenoten