Theedoek in vergiet leggen en vergiet in kom hangen. Yoghurt in theedoek schenken en ca. 8 uur laten uitlekken.
Sinaasappels dik schillen tot op vruchtvlees en met scherp mes partjes tussen vliesjes uitsnijden. Babbelaars (in keukenmachine) fijnhakken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sinaasappelpartjes in ovenschaaltjes leggen. Honing erover scheppen. Schaaltjes met twee tegelijk onder hete grill schuiven en sinaasappels in ca. 2 minuten warm laten worden. Met twee eetlepels grote ovale bergjes (quenelles) hangop op gegrilde sinaasappels scheppen. Gehakte babbelaars erover strooien.
Hangop met gegrilde sinaasappel
Hangop met gegrilde sinaasappel
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030615_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
215 kcal
25 min. bereiden
8 uur wachten
Aan de slag
Theedoek in vergiet leggen en vergiet in kom hangen. Yoghurt in theedoek schenken en ca. 8 uur laten uitlekken.
Sinaasappels dik schillen tot op vruchtvlees en met scherp mes partjes tussen vliesjes uitsnijden. Babbelaars (in keukenmachine) fijnhakken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sinaasappelpartjes in ovenschaaltjes leggen. Honing erover scheppen. Schaaltjes met twee tegelijk onder hete grill schuiven en sinaasappels in ca. 2 minuten warm laten worden. Met twee eetlepels grote ovale bergjes (quenelles) hangop op gegrilde sinaasappels scheppen. Gehakte babbelaars erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak volle yoghurt
2 sinaasappels
6 romige babbelaars
2 eetlepels bloemenhoning
Dit heb je nodig
schone theedoek zonder wasmiddelenluchtjes
keukenmachine
kleine lage overschaaltjes